اطلاعیه ها
لینک های تصویری

مردم قیمت محصولات را کنترل کنند

1398/10/14 تعداد بازدید: 1169
print
مردم قیمت  محصولات را کنترل کنند

تهران – ایرنا - رییس انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان از مردم خواست به پویش نصب برچسب قیمت، پیوسته و جلوی تخلف سودجویان را بگیرند.

«حسین ابراهیمی» روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا توضیح داد: این پویش آغاز شده تا از توان مردم برای نظارت و کنترل بازار استفاده شود.

وی با اشاره به ماده ۵ قانون حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان تاکید کرد: تمام عرضه‌کنندگان کالا موظفند قیمت را در محل دید خریدار روی کالا نصب کنند.

ابراهیمی خاطرنشان کرد: متاسفانه برای عمده مردم هنوز این فرهنگ جا نیفتاده که وقتی کالایی خرید می‌کنند، قیمت آن را رویت و مقایسه کنند. به همین دلیل گاهی در یک مغازه کالایی با بیش از دو یا سه برابر قیمت و اقعی عرضه می‌شود و چون مردم اطلاعی از قیمت واقعی ندارند، اقدام به خرید محصول می‌کنند.

رییس انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان تاکید کرد که اگر مردم به این موضوع حساس شوند و پیش از خرید حتما قیمت را کنترل کنند، جلوی بسیاری از تخلفات توسط سودجویان از شرایط ویژه اقتصاد گرفته می‌شود.

به گفته ابراهیمی، مشتریان می‌توانند در صورت دیدن، تخلف را به سامانه ۱۲۴ و تعزیرات گزارش کنند و پیگیری‌ها در سریع‌ترین زمان ممکن انجام می‌شود. 

کلیه حقوق سایت متعلق است به انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان ©2017
طراحی وب سایت و پشتیبانی توسط اینتک